Köpa ny säng?

Går du i tankarna att investera i en ny säng? Varför inte titta på sängar hos WeGot? Här hittar du flera sorters sängar i alla dess prissklasser. Du hittar sängar som är hårda, sängar som är mjuka och sängar som är mitt i mellan. Vad just du behöver för säng beror lite på hur du sover. Är du en person som mest sover på mage så är det en lite fastare säng du behöver, medan om du ligger på sidan eller på rygg kan välja en säng som är lite mjukare och följsammare. Det finns även andra val att fundera över och det är om du vill ha en vanlig säng, eller en kontinentalsäng. Kika på WeGots hemsida, eller besök dem i Malmö och testligg sängarna på plats. Skulle du välja fel när det gäller fasthet/mjukhet så kan du inom 30 dagar efter att du köpt den byta ut mellanmadrassen till en som passar dig bättre. Dessutom har alla WeGots sängar 10 års garanti!

Inredning till sovrummet

WeGot har även inredning till sovrummet, komplettera din nya säng med matchande inredning. Glöm inte att även köpa till en bäddmadrass av hög kvalitet så sover du ännu skönare. Kuddar, täcken och filtar hittar du även det hos WeGot. Dessutom erbjuder de andra möbler:

  • Soffor
  • Sidobord
  • Matbord & Matstolar
  • Lampor
  • Utemöbler

Vilka bäddmadrasser ska man välja?

Testfakta.se har gjort tester av flera olika typer av bäddmadrasser. De utgick från den vanligaste typen av bäddmadrass, latexmadrassen och testade madrasser i prisklasserna 985-4850 kr. För att läsa hur testet gick så besök Testfaktas hemsida. Sedan behöver man inte enbart gå efter test, huvudsaken är vad du tycker är skönt att ligga på och att ha i din säng.

10 Apr 2015