Att inreda hallen på bästa sätt

Det första som möter oss när vi kommer innanför ytterdörren, det är hallen. Det är ett rum många lite grann glömmer bort, i alla fall när det kommer till att inreda det på bästa sätt. Denna yta är ju ofta överbelamrad med skor, jackor, nycklar samt en massa annat! En hall kan ju vara stor och rymlig, men även liten. Det gäller att ta tillvara på den yta som finns och göra det bra utifrån det! Bra inredning för hem finns bland annat att hitta på nätet. Förvaring är det bra att satsa på att ha mycket av! Om du har en liten hall, tänk då på att även använda dig av ytan uppåt!

Rensa ut varje säsong

En stor risk med hallen är att man låter alla olika säsongers kläder och skor vara framme. Men under vintern har du sällan behov av sommarjackan och under sommaren är det knappast vinterkängorna du tar på dig. Så se till att plocka bort det du inte använder. Fövara dem i een klädkammare eller i förrådet. 

Gör din hall som du vill ha den

En hall kan bli exakt som du vill ha den, bara du lägger tid på att planera den. Satsa på mycket förvaring, bra belysning, snygg matta, sittbänk och en vacker tapet. På nätet kan du hitta en massa bra inspiration hur du kan inreda din hall på allra bästa sätt!

2 Feb 2022