Ta hand om sig själv

Jag tycker det är viktigt att ta hand om sig själv på olika sätt. Det genom att äta rätt, träna men även att gå och få hudvård Malmö eller gå på spa Malmö till exempel. Det kan vara riktigt trevligt att boka hudvård i Malmö nu på vintern. Huden tar ju en hel del stryk av det kalla vädret, så det är extra noga att ta hand om den! Det kan man göra på salong eller använda produkter hemma för billig peng eller så tillverkar man egen!

Skönt med avkoppling på spa

Det jag gillar att göra är att gå på spa. Då blir man omhändertagen på flera sätt. Man kan boka massage, ansiktsbehandlingar, fotvård, manikyr med mera. Sen är det ofta som så att dessa span har olika rum med bassänger, bastu, duschar, isbad, ljusterapi och en massa mer. Det hela beror på vilket spa man väljer. Jag åker gärna till ett spa med hotell och det över en hel helg. Men det finns ju så kallade dagspa med om man inte har tid med mer än ett par timmar.

Njut av det du gillar

Att ta hand om sig handlar om att låta sig ha egentid. Att göra saker man gillar. Det kan vara allt från att läsa en bok till att unna sig en massage. Så se till att frigöra lite tid i din vardag då och då för att göra det du gillar att göra!

13 May 2019