En bil som passar mig

Jag är på jakt efter att skaffa en ny bil. Jag fick rekommenderat att kika på Jonsson Bil, som är auktoriserade återförsäljare för Peugeot, men de har även ett stort utbud av begagnade bilar av andra märken. Det är bra, för vet inte om jag ska satsa på en helt ny bil, eller om kanske ska leta efter en begagnad bil på bytbil.com. Dock har även Jonsson bil, begagnade bilar som de lägger ut på den sidan, så kanske ska kika hos dem först?

Bilfirma nära mig

Jonsson Bil återfinns i Nasta där de har en bilhall med oftast 200 bilar i lager och det ligger inte så hemskt långt från där jag bor. Så jag kan ju faktiskt åka dit, och se vad de har. Alltid det bästa tycker jag, att kika på bilar i verkligheten. Att bara se dem på bild, kan ge en felaktig uppfattning om själva bilen.

En bilhandlare som har mer än bara bilar

Jag besökte faktiskt Jonsson Bil på deras hemsida och såg att de inte bara har bilar, de har även:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Intresserad som jag är av design, så är det faktiskt roligt att kika på helt nya modeller av bilar. Just för att jämföra deras olika designer och så vidare. Sedan, ja, den bilen jag har nu, är väl inte mycket att hurra för i designväg, men kanske kan satsa på det när jag köper en ny bil.

18 Mar 2016